Wil jouw merk ook bewegen?

Ons creatieve hol

Kanaalstraat 289-2, aan het bedrijfsverzamelgebouw DE BOEI
7547 AS Enschede

06 22673861

Je kan natuurlijk het contact formulier hieronder invullen. Wat wij echter aanraden is gewoon een Whatsappje te sturen. Stuk makkelijker en 1 van ons meteen aan het woord ;-).

Hoe wij jouw merk laten bewegen?

Heel simpel eigenlijk. Hieronder zie je 4 stappen. Geen zorgen, wij begeleiden je door het gehele proces

Whatsappje

MEER INFO

Om contact op te nemen met ons kun je natuurlijk mailen of bellen. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Stuur ons een simpel appje!

Wat wil je?

MEER INFO

Wil u graag een geanimeerd logo, stuur je logo dan gewoon naar ons op. Wij gaan meteen bezig om de beste elementen te laten bewegen. Heeft u zelf al een idee in uw hoofd dan horen wij die graag en gaan wij kijken wat hiervoor mogelijk is!

Aan het werk

MEER INFO

Wanneer wij je logo hebben ontvangen en we met je een afspraak hebben gemaakt gaan we meteen bezig met het animeren van uw bedrijfslogo.

Correctieronde

MEER INFO

Wanneer het logo af is heb je 1x recht op een correctie ronde, hierbij kan jij vertellen wat jij er niet zo mooi aan vind en passen wij dit graag voor je aan. Als u aan 1 correctie ronde niet genoeg heeft kunt u meer correctie rondes toepassen maar dit gaat op je eigen kosten.

BEWEGEN

MEER INFO

Wanneer u helemaal blij bent met je gifje uploaden wij deze op Giphy en Tenor en kun je hem overal gaan gebruiken en publiceren!