Ons Portfolio

GoGlow

Beauty & Nails

GoGlow is een schoonheidsspecialist in Almelo. Deze GIF hebben wij voor haar gemaakt als deel van een website pakket van GoFourward. Bij deze GIF hebben we gebruik gemaakt van het logo & de hand. Het coole is dat wij de nagellak hebben laten animeren!

Saus.Guru

Always a surprise, never what you’d expect

Saus.Guru is een Saus merk dat je kunt kopen in de grote winkels zoals Albert Heijn, Jumbo en Hanos. Bij deze GIF hebben wij gebruik gemaakt van Cinema 4D een 3D software voor modeleren en animatie. We hebben een glow effect toegevoegd op de letters voor een gaaf effect & hebben verschillende continenten op de wereldbol terug laten komen.

6da4

Telefoon reparatie

Deze animatie is gemaakt voor een telefoon reparatie service in Oldenzaal. Hun wouden graag een gif pakket van 3 gifjes. Wij hebben bij deze GIF een telefoontje terug laten komen die een foto maakt en een Instagram like achterlaat omdat deze gif gebruikt kan worden op Instagram story’s.

J&R

Floorcleaning

J&R wou graag een animatie die hun naam verandering kom laten zien. Dus hierbij hebben wij de vloer van de originele logo laten morphen naar een blakje die de nieuwe naam aantoont. Dit zorg voor een clean en gaaf effect.

Disire

Social media bureau

Dit logo maakt deel uit van de win actie die we hebben gehouden.

Het Beweegt

Animaties op maat

Dit is onze persoonlijke logo animatie!

GoFourward

Webdesign, Hosting, Marketing

Deze GIF is gemaakt voor GoFourward een webdesign bedrijf in Enschede. Bij dit gifje hebben wij gekozen om het feestelijk gevoel te geven doormiddel van de champagne fles.

Real Estate Manager

Vastgoed beheer

In dit logo zit er een dak boven het letter R. Ons leek het mooi om dit open te maken en het logo er in te laten zakken alsof je de nieuwe eigenaar bent geworden van een stuk vast goed.

InPlantsWeTrust

BaliBoost

InPlantsWeTrust is ook een van de winners van de gifjes wedstrijd. Bij deze gif hebben wij gebruik gemaakt van 3D lagen in After Effects. Hierdoor krijg de gif een gaaf 3 dimensionaal effect.

Sloepje Huren

Boot huren in Lemmer

Deze gif is ontstaan uit een win actie. Sloepjes Huren heeft hier aan deel genomen en is als een winnende uitgekozen. Bij deze gif hebben wij water animaties toegevoegd zodat je een connectie krijgt tussen het water en de boot.

Sta jij al open voor beweging?

Wij gaan graag met je in gesprek om ook jouw GIF marketing de lucht in te knallen!